Samsung Galaxy A70 gjennomgang

Samsung Galaxy A70 gjennomgang

Samsung Galaxy A70 gjennomgang

  • Samsung Galaxy A70 er en smarttelefon med en rekke mestere som OnePlus 6 og Poco F1
  • De viktigste funksjonene i Galaxy A70 er en 6,7-tommers Super AMOLED-skjerm, et 4500 mAh batteri og en Snapdragon 675-prosessor

Samsung har sitt oppdrag i 2019. Synkende salg av smarttelefoner er i gang, selskapet prøver  desperat å gjenvinne tapt fart  i sannsynligvis det viktigste markedet – India.

Nylig lanserte selskapet de nye Galaxy A – Galaxy A70 og A80. Selv om dette ennå ikke har nådd det indiske markedet , er A70 allerede der.

Men er det et verdig forsøk på å forstyrre favorittene til den nåværende kategorien? Svaret på dette spørsmålet er sammensatt.

Åpenbart ønsker Samsung å imponere forbrukerne med en rik, livlig skjerm og noe akseptabel design og kamera. Dette betyr at det første du møter er den utvidende 6,7-tommers Super AMOLED med minimale kanter og dette lille hakket (Samsung kaller det Infinity-V). Det buede glasset på baksiden er lett å gripe og knappene er lett tilgjengelige, i hvert fall for meg.

Ingen flaggskip, eller til og med et flaggskip på prosessornivå, plaget meg for daglig bruk. Snapdragon 675-brikkesettet håndterer de fleste enkle oppgavene jeg har kastet på det. Oppgaver som å bla gjennom sosiale kanaler og følge med på e-postmeldinger ble ganske enkelt tatt vare på. Men dette er noe som sub-  20000 smarttelefon vil også gjøre.

Fingeravtrykkleseren på skjermen er en veldig fin idé, men det kommer helt an på implementeringen. Den på denne smarttelefonen er en hit. Dette krever mye press på skjermen, og du blir ofte tvunget til å bruke andre opplåsningsmetoder. Det er da ansiktet låser opp innspillingen av dagen.

Kamerakvaliteten er ganske bra gjennom dagen – bilder er klare med den første 32MP-sensoren, og det er ingen problemer med dynamisk rekkevidde. Det ultrabrede kameraet er ideelt når du trenger flere ting i rammen. Men moroa slutter.

Når du prøver å trykke utløserknappen og klikke på bildet når lyset er svakt, blir telefonen til et gjenstridig barn. Lukkerforsinkelsen er så klar at inntil bildet klikker, øyeblikket går eller motivet er så trøtt at det holder posituren som beveger seg og slutter med et uskarpt bilde. Men hei, jeg kan gjøre disse bildene om til noen syke meldinger, ikke sant? Jeg fleiper til side, jeg håper Samsung vil ta opp dette problemet med programvareoppdateringer i fremtiden, om mulig.

 

4500 mAh-batteriet virker tilstrekkelig for de fleste brukere, men tar bare en dag. Batteriet lades også veldig raskt på grunn av størrelsen, og det tok meg en drøy time å lade det helt opp med den medfølgende laderen.

Et av stedene der Galaxy A80 skinner er forbruket av medier og til en viss grad spillet. Det er en fantastisk opplevelse å se på film, selv om skjermen ikke har et imponerende HDR10 + -sertifikat. Hvis du ser hva som skjer i de mørke scenene til Chilling Adventures of Sabrina, har skjermen bestått testen med flygende farger.

Det vil også håndtere spillet med relativt enkelt. Populære titler fungerer bra, selv om det kan ta et godt sekund eller to å bytte apper under en spilløkt. Dette er en av få smarttelefoner som virkelig ikke plager deg når du spiller spill som PUBG.

 

Dette bringer oss til den totale opplevelsen med brukergrensesnittet. Den opererer under kontroll av en Samsung UI og er relativt sofistikert sammenlignet med MIUI Xiaomi og ColorOS Oppo, men den er ikke som konkurrenten i dette segmentet,  OnePlus .

Jeg liker at Samsung prøver å bringe alt folk bruker oftere, nærmere tommelen, et sted nederst på skjermen. Jeg elsker mørk modus, men den eneste grunnen til at jeg valgte OxygenOS er mye raskere.

Og det er bare små ting som ødelegger moroa. For å se en video i Chrome, må du øke tidsavgrensningen for skjermen fordi telefonen din låses automatisk etter noen sekunder. Du kan aktivere “Smart Stay”, som holder utsikten bare når du ser direkte på den, men hvorfor påvirker en uoptimert app hele smarttelefonen min?

 

dommen

Prisen på  30 000 pund er der indiske kjøpere prøver å finne den beste avkastningen. Det er et springbrett for flaggskip. Ja, denne telefonen kan gjøre hva som helst (nesten snart) hva andre gutter i klassen deres kan gjøre, bare at andre gjør det litt bedre.

Ser det bra ut? Ja. Går det fort? Kinda. Har det slik smak? Ja. Kan det være bedre? Absolutt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *