Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen (“policy”) beskriver hvordan nettstedoperatøren (“nettstedoperatøren”, “vi”, “oss” eller “vår”) samler inn, beskytter og bruker brukerens personlige informasjon (“personlig informasjon”) ( “Bruker”). “,” Du “eller” Din “) kan bli gitt på https://epicgame.info  nettstedet  og på alle produktene eller tjenestene (inkludert” Nettstedet “eller” Tjenestene “), og beskriver de tilgjengelige alternativene for bruk av personlig informasjon oss og hvordan denne informasjonen blir gjort tilgjengelig og oppdatert. denne politikken gjelder ikke praksisen hos selskaper som ikke eier eller ikke kontrollerer, eller til personer som ikke er ansatt eller administrere.

Innsamling av personopplysninger

Vi godtar og lagrer all informasjon du bevisst gir oss når du fyller ut eventuelle online-skjemaer på nettstedet. Det er ikke sikkert at du gir oss informasjon, men det er ikke sikkert at du kan bruke bestemte funksjoner på nettstedet. For brukere som er usikre på hvilken informasjon som kreves, vennligst kontakt oss.

Innsamling av upersonlig informasjon

Når du besøker et nettsted, registrerer serverne våre automatisk informasjon som er sendt av nettleseren din. Disse dataene kan inneholde informasjon som enhetens IP-adresse, nettlesertype og -versjon, operativsystemtype og -versjon, språkinnstillinger eller nettstedet du besøkte før du besøkte nettstedet vårt, sidene på nettstedet vårt besøkte, tidsbruken på disse sidene, informasjon som søkes på av nettstedet vårt, timer og datoer for tilgang og annen statistikk.

Bruk og behandling av innsamlet informasjon

All informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes til å tilpasse opplevelsen din; forbedre nettstedet vårt; Forbedre kundeservice og svare på spørsmål og e-post fra våre kunder sende nyhetsbrev; sende e-postmeldinger som påminnelser, oppdateringer, etc. lansere og drifte vår hjemmeside og tjenester. Den ikke-personlige informasjonen som samles inn brukes bare til å identifisere potensielle tilfeller av svindel og for å generere statistikk om din bruk av nettstedet. Denne statistiske informasjonen er ikke på annen måte samlet på en slik måte at den identifiserer en bestemt bruker av systemet.

Vi kan behandle personopplysninger om deg hvis ett av følgende gjelder: (i) du godtar et eller flere spesifikke formål. Vær oppmerksom på at vi kan tillate å behandle informasjon i samsvar med visse bestemmelser, med mindre du har innvendinger mot slik behandling (avkall) uten å stole på ditt samtykke eller noen av følgende juridiske grunner. Dette gjelder imidlertid ikke situasjoner der behandlingen av personopplysninger er underlagt europeisk databeskyttelseslovgivning; (ii) Opplysning er nødvendig for å utføre kontrakten med deg og / eller noen av dens forkontraktsmessige forpliktelser; (iii) Behandling er nødvendig for å oppfylle den juridiske forpliktelsen den er underlagt;(iv) Behandling er forbundet med en oppgave som er utført i allmenhetens interesse eller ved utøvelse av offisiell myndighet som er betrodd oss; (v) Behandling er nødvendig for legitime interesser som vi eller en tredjepart innser. I alle fall er vi glade for å forklare det spesifikke juridiske grunnlaget som gjelder for behandlingen, og spesielt om fremskaffelse av personopplysninger er et lovlig, kontraktsmessig eller kontraktsmessig krav.

Send og lagre informasjon

Avhengig av hvor du befinner deg, kan dataoverføring innebære overføring og lagring av informasjon i et annet land enn ditt. Du har rett til å kjenne til det juridiske grunnlaget for å overføre informasjon til et land utenfor Den europeiske union eller til enhver internasjonal organisasjon som er styrt av internasjonal offentlig rett eller er opprettet av to eller flere land, for eksempel FN, og sikkerhetstiltakene vi har gjort for å beskytte informasjonen din. Hvis en slik overføring skjer, kan du lære mer ved å sjekke de aktuelle delene av dette dokumentet eller kontakte oss ved å bruke informasjonen i kontaktseksjonen.

Brukerrettigheter

Du kan bruke visse lover angående informasjonen vi behandler. Spesielt har du rett til: (i) ha rett til å trekke tilbake samtykket ditt hvis du på forhånd har avtalt å behandle dataene dine; (ii) du har rett til å innvende deg mot behandlingen av informasjonen din hvis behandlingen er basert på et annet juridisk grunnlag enn samtykke; (iii) har du rett til å vite om informasjonen blir behandlet av oss, til å innhente informasjon om visse aspekter av behandlingen og å få en kopi av informasjonen som skal behandles; (iv) du har rett til å bekrefte nøyaktigheten av informasjonen din og ber deg om å oppdatere eller rette den; (v) du har rett til å begrense behandlingen av informasjonen din under visse omstendigheter, i hvilket tilfelle vil vi ikke behandle dataene dine til andre formål enn lagring;(vi) under visse omstendigheter har du rett til å få fjernet dine personopplysninger fra oss; (vii) Du har rett til å motta informasjonen din i et strukturert, ofte brukt og maskinlesbart format og, hvis det er teknisk mulig, overføre den til en annen kontroller uten hindring. Denne bestemmelsen gjelder bare hvis informasjonen din blir behandlet på automatiserte måter og at behandlingen er basert på ditt samtykke, kontrakten du er en del av eller dine forpliktelser før kontrakten er inngått. et mye brukt og maskinlesbart format, og hvis det er teknisk mulig, overføre det til en annen kontroller uten hindring.Denne bestemmelsen gjelder bare hvis informasjonen din blir behandlet på automatiserte måter og at behandlingen er basert på ditt samtykke, kontrakten du er en del av eller dine forpliktelser før kontrakten er inngått. et mye brukt og maskinlesbart format, og hvis det er teknisk mulig, overføre det til en annen kontroller uten hindring. Denne bestemmelsen gjelder bare hvis informasjonen din blir behandlet på automatiserte måter og at behandlingen er basert på ditt samtykke, kontrakten du er en del av eller dine forpliktelser før kontrakten er inngått.

Rett til å motsette seg behandling

I tilfelle behandling av personopplysninger av allmenn interesse, ved utøvelse av den offentlige myndighet som er betrodd oss, eller ved utøvelse av interessene som er beskyttet av oss, kan du innvende mot slik behandling ved å sende inn grunner knyttet til din spesielle situasjon for å rettferdiggjøre en innvending. Du må imidlertid vite at hvis personopplysningene dine blir behandlet for direkte markedsføringsformål, kan du når som helst protestere mot behandlingen uten begrunnelse. Du kan lese de relevante delene av dette dokumentet for å se om vi behandler personlig informasjon for direkte markedsføringsformål.

Hvordan bruke disse rettighetene

Alle forespørsler om bruk av brukerrettigheter kan adresseres til eieren via kontaktinformasjonen i dette dokumentet. Disse forespørslene kan gjøres gratis og vil bli administrert av eieren så snart som mulig og innen en måned.

Barns personvern

Vi samler ikke inn personlig informasjon fra barn under 13 år. Hvis du er under 13 år, må du ikke oppgi noen personlig informasjon via nettstedet eller tjenesten vår. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å overvåke bruken av Internett av sine barn og til å hjelpe til med å håndheve denne policyen ved å instruere dem om ikke å overføre personlig informasjon via nettstedet eller tjenesten vår uten deres samtykke. Hvis du har grunn til å tro at et barn under 13 år har gitt oss personlig informasjon gjennom vår hjemmeside eller tjeneste, kan du kontakte oss.Du må også være over 16 år for å godta behandlingen av dine personopplysninger i ditt land (i noen land kan vi tillate at foreldrene eller foresatte dine gjør det på dine vegne).

nyhetsbrev

Vi tilbyr elektroniske nyhetsbrev som du kan registrere frivillig når som helst. Du kan velge bort å motta nyhetsbrev eller markedsføringsemails ved å følge instruksjonene for å melde deg ut på disse e-postene eller ved å kontakte oss.

kjeks

Dette nettstedet bruker “informasjonskapsler” for å hjelpe deg med å personliggjøre din online opplevelse. En cookie er en tekstfil som er plassert på harddisken av en nettstedserver. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til datamaskinen din. Informasjonskapsler tildeles unikt til deg og kan bare leses av nettsteder i domenet som har gitt cookien til deg. Vi kan bruke informasjonskapsler for å samle inn, lagre og spore informasjon til statistiske formål som brukes av nettstedet og tjenestene våre. Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk, men du kan vanligvis justere nettleserinnstillingene slik at de avslår informasjonskapsler.Hvis du vil lære mer om og administrere informasjonskapsler, kan du gå til  internetcookies.org

Ikke overvåk signaler

Noen nettlesere har ikke funksjonen Spor, som signaliserer til nettsteder du besøker at du ikke vil spore aktivitet på nettet. Sporing er ikke det samme som å bruke eller samle informasjon på nettstedet. Sporing for dette formålet refererer til innsamling av personlig identifiserbar informasjon fra forbrukere som bruker eller besøker et nettsted eller en online-tjeneste fordi de noen ganger reiser til forskjellige nettsteder. Måten nettlesere kommuniserer ikke spor spor er ennå ikke ensartet. Derfor er denne siden ennå ikke konfigurert til å tolke eller svare på nettleserens ikke sporingssignaler.Som beskrevet mer detaljert i denne policyen, begrenser vi imidlertid bruken og innsamlingen av personlig informasjon.

annonse

Vi kan vise online annonser og dele samlet og ikke-identifiserende informasjon om våre kunder som vi samler inn i registreringsprosessen eller gjennom online undersøkelser og kampanjer med noen annonsører. Vi gir ikke annonsører informasjon som identifiserer enkeltkunder. I noen tilfeller kan vi bruke denne samlede og ikke-identifiserende informasjonen til å levere tilpassede annonser til publikum.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt inneholder lenker til andre nettsteder som ikke eies eller kontrolleres av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke er ansvarlig for personvernreglene på disse andre nettsteder eller tredjeparter. Vi anbefaler at du er oppmerksom når du forlater nettstedet vårt og leser personvernerklæringen til et nettsted som kan samle inn personlig informasjon.

Informasjonssikkerhet

Vi beskytter informasjonen du gir på dataserver i et kontrollert, sikkert miljø beskyttet mot uautorisert tilgang, bruk eller avsløring. Vi opprettholder grundig administrativ, teknisk og fysisk sikkerhet for å beskytte mot uautorisert tilgang, bruk, endring og utlevering av personopplysninger under deres kontroll og tilsyn. Dataoverføring over Internett eller trådløst nettverk kan imidlertid ikke garanteres. Derfor, mens vi streber etter å beskytte din personlige informasjon, erkjenner du at (i) det er begrensninger på Internett-sikkerhet og personvern som er utenfor vår kontroll; (ii) sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og nettstedet vårt, kan ikke garanteres;

Data brudd

I tilfelle vi får vite at sikkerheten på nettstedet er blitt kompromittert eller at personopplysningene fra brukerne er blitt avslørt til tredjepart som ikke er et resultat av eksterne aktiviteter, inkludert, men ikke begrenset til sikkerhetsangrep eller svindel, forbeholder vi oss retten til å iverksette passende tiltak, etterforskning og rapportering, samt varsler og samarbeid med rettshåndhevelsesmyndigheter. I tilfelle dataovertredelse, vil vi gjøre rimelige anstrengelser for å informere funksjonshemmede hvis vi mener det er en rimelig risiko for skade på brukeren som et resultat av overtredelsen eller med mindre annet er lovpålagt. Når vi gjør det, sender vi deg en e-post.

Endringer og reparasjoner

Vi forbeholder oss retten til å endre dette nettstedet eller tjenestepolitikken når som helst etter at den oppdaterte versjonen av denne policyen er lagt ut på nettstedet. Når vi gjør det, vil vi legge ut et varsel på hovedsiden på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet etter slike endringer, samtykker du til slike endringer.

Vedtakelse av denne policyen

Du bekrefter at du har lest denne policyen og godtar alle vilkår og betingelser. Ved å bruke nettstedet eller dets tjenester, samtykker du til å overholde denne policyen. Hvis du ikke samtykker i å være bundet av denne policyen, kan du ikke bruke eller få tilgang til nettstedet og dets tjenester.

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål om denne policyen, kan du kontakte oss.