Mi Band 3 anmeldelse

Mi Band 3 anmeldelse

Mi Band 3 anmeldelse

Hva er bra i Mi Band 3

Til å begynne med ser Xiaomi Mi Band 3  bedre ut  enn Mi Band 2. Dette skyldes først og fremst det buede glasset på toppen, som nå kommer fra sømmene der kapselen kommer i kontakt med gummiert tape. OLED-skjermen, som er inne, strekker seg fra kant til kant og kan til og med se ut. Et lite hull i glasset er en knapp for navigering, for å fjerne varsler og mye mer.

Først var vi opptatt av at glassdekselet ville bli utsatt for riper i daglig bruk, men det har ikke vært så langt. Teamet ser ut til å være flinke til å håndtere hverdagsklær.

Baren er enkel og enkel, men  mer elegant  enn det vi så i andre billige grupper gjennom året. Den skal sitte godt i de fleste håndledd, og du kan alltid kjøpe reservedeler uten å måtte bruke for mye.

Siden Mi Band 3 er  vanntett , trenger du ikke å få panikk hvis du har glemt å ta den ut av dusjen eller før du dykker i bassenget (for å gjøre det klart betyr det ikke at du kan se svømme med Mi Band 3).

Funksjonssettet er allsidig for en billig fitness-tracker. Mi Band 3 kan  måle pulsen din nøyaktig og spore søvnen din .

Det kan også  synkronisere telefonvarslene  og overføre 5 av dem til en liten 0,78 tommers OLED-skjerm. Ting er stramt nok, men for å kunne sjekke innkommende varsler når som helst uten å måtte ta telefonen i lommen, viste det seg å være en av de mest nyttige funksjonene i Mi Band 3 etter vår erfaring.

Dette og ” finn telefonen min “. Hver gang du er usikker på hvor du sist holdt telefonen, kan du stille den til fullt volum ved å bare tappe på Mi Band.

Søknad  Mi-Fit  er ikke så avansert som programmer som Fitbit, men det er fortsatt mer enn en jobb. Mi Band 3 fungerer med både Android- og iOS-telefoner.

 

Hva er galt med Mi Band 3

La oss snakke om noen få negativer av bandet Mi 3

Selv om vi absolutt ikke har noe imot det lave antallet piksler i dette budsjettet, er  berøringsfølsomheten  skjermen inkonsekvent til poenget at den noen ganger kan være sjokkerende. Den eksterne skjermen er også  verdiløs . Selv i moderat sollys er displayet knapt synlig.

110 mAh batteriet i Mi Band 3 klarer ikke å nærme seg de annonserte 2 ukene. Etter å ha synkronisert varsler i opptil  3-4 dager selvfølgelig  – noe som fortsatt er ganske bra, men mindre enn Mi Band 2.

Dessuten må du bruke en patentert ledning for å lade Mi Band 3, og det tar  nesten 3 timer å gå fra null til full lading .

Et annet problem er  sporingens nøyaktighet . Vårt største problem med billige treningsbaner er at ingen av dem er strengt nøyaktige når det gjelder sporingsaktivitet.

Mi Band 3 forbedrer seg ikke i dette viktige aspektet i forhold til Mi Band 2. For eksempel kan antall trinn til og med overstige flere tusen etter en 2-timers busstur. I tillegg er aktivitetssporing begrenset til gang- og gangtrinn. Vi prøvde å sykle, men testet ikke intenst. Resultatene var lite nøyaktige under de to korte testene.

Et annet spørsmål er at du bare kan begynne å jobbe med Mi-Fit på telefonen. Dette betyr at du må ta telefonen med deg når du er på tur, noe som ikke alltid er praktisk.

Alternativet “Min trening” på laget er til en viss grad nyttig hvis du trenger å forkorte tiden til korte serier med aktiviteter som hopping, løftevekter, etc.

 

Dommen: Bør den kjøpes?

Nå som vi snakker om hva som fungerer og hva som ikke er for Mi Band 3, la oss svare på det brennende spørsmålet.

Ja, Mi Band 3 er fremdeles bedre enn de utallige tilgjengelige alternativene vi så i år. Prosjektet fungerer, designet er holdbart, batteriets levetid er anstendig (hvis det ikke er så bra som annonsert), det er en pulssensor (hva er bra å ha, ikke sant?), Du kan sjekke kunngjøringene rett på håndleddet, og dette vannet motstår.

Selv om det tilfører noen viktige funksjoner uten å heve prisene, er jeg fremdeles ikke overbevist om dette, hovedsakelig på grunn av begrensningene for sporingsaktivitet. Det gir ikke mye mening i disse trinnene hvis du vet at statistikken har økt mens du kjører buss eller sykkel. I tillegg skal en fitness tracker kunne begynne å spore miles uten å bruke en telefon.

For å være ærlig, så er det bare det at jeg lenge føler for treningssyklister til rimelige priser  . Men gitt kostnadsfaktoren i spillet, kan vi definitivt redusere Mi Band 3 litt løs.

Så hvis du ikke har prøvd fitness-teamet før, foreslår vi at du begynner å jobbe med Mi Band 3- teamet. . slutten.

Det er ikke noe bedre alternativ enn Mi Band 3 som kommer til tankene, selv om du innser båndbredden som koster dobbelt så mye. Hvis du fortsetter å bruke det etter noen måneder, kan du også vurdere å investere i dyrere alternativer for neste oppdatering.

 

Pros

  • Det ser smartere ut enn de andre tilgjengelige alternativene
  • God passform
  • vanntett
  • Rikt funksjonssett

cons

  • Berøringsfølsomhet
  • Dårlig sikt utenfor
  • Sporingsnøyaktighet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *