Huami Amazfit Color anmeldelse

Huami Amazfit Color anmeldelse

Huami Amazfit Color anmeldelse

Kvalitet på design og konstruksjon

Xiaomi-designerne har holdt enkelhet og tatt i bruk en minimalistisk tilnærming ved å designe Cor. Den er rektangulær og er hovedsakelig laget av 316L ramme i rustfritt stål. De blanke og polerte avrundede sidene gjør den mer attraktiv for øynene. På toppen av settet er en farge IPS-skjerm med en diagonal på 1,23 tommer foret med 2,5D bueglass. Den veier bare 32 gram.

Mens sidene er rene, inkluderer bunnplaten en pulssensor og to magnetiske ladestifter. Båndet har en konveks form, takket være hvilken den ligger godt på håndleddet. Når det gjelder belter, har Amazfit Cor et par myke silikonbelter for å forhindre riving. Hvis du kjeder deg med utseendet, kan du enkelt gjøre det om til forskjellige fargede striper. Cor ser stilig ut og ble bygget med vekt på holdbarhet.

Fra tid til annen løp jeg inn på bordet og flere ganger på veggen, men jeg fikk ingen kutt eller riper. Etter mer enn en ukes bruk er det ingen riper.

I tillegg tåler det et trykk på 5 ATM og overlever i en dybde på 50 m i vann, noe som betyr at du kan svømme eller ikke bekymre deg hvis du glemmer å ta det fra dusjen.

 

vise fram

Amazfit Cor har en 1,23-tommers farge IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 160 × 80 piksler. Hvis du oppdaterer en vanlig monokrom OLED-skjerm i treningsbudsjettbånd, vil du synes den er attraktiv. I tillegg til farger har du gode synsvinkler. Responsen på skjermen på berøringen er heller ikke dårlig.

En annen fordel med Cor-skjermen er at den har et belegg som beskytter mot fingeravtrykk og derfor ikke krever kontinuerlig tørking.

Min bekymring er min beredskap i solen. Spesielt når solen er lysest, er det veldig vanskelig å lese skjerminnholdet. Skjermoppløsningen tvang oss mer.

 

Mi-Fit konfigurasjon og applikasjon

Amazfit Cor-konfigurasjonen tar ikke lang tid og er en enkel prosess. Bare last ned Mi-Fit-appen fra Playstore eller iOS. Når du har installert appen, åpner du den og logger deg på Mi. Velg nå “Legg til team” og følg instruksjonene for å koble Cor med telefonen.

Hver gang du åpner MiFit, kobler teamet telefonen automatisk og synkroniserer alle dataene til appen, som tar omtrent 30 sekunder. Når du har konfigurert all informasjonen, kan du se all informasjonen i appen mer elegant.

 

Ytelse og brukergrensesnitt

Huami for maskinvare pakket Amazfit Cor inn i et 3-akset akselerometer for aktivitet, sport og søvnovervåking og optisk hjertefrekvensmonitor (PPG). I hjertet er det også et effektivt brikkesett og Bluetooth 4.0-tilkobling.

Brukergrensesnittet er enkelt, men det tok oss litt tid å forstå hvordan vi navigerer. Du kan flytte til venstre, høyre, opp, ned eller bare trykke på. Mange ansikter er forhåndsinstallert på visningsteamet. Du kan laste ned mer fra appen.

Når det gjelder ytelse, overvåker den i utgangspunktet alle dine fysiske aktiviteter, for eksempel skritt og avstand, som er på dagtid. Den overvåker også pulsen og overvåker søvnen. Amazfits resultater var mer eller mindre i tråd med våre verdier i Mi Band 2 og Lenovo HX03 Cardio treningslag ( gjennomgang ). Omfanget av forskjellen i resultatene varierte fra 5 til 6%. Selv i vår manuelle trinntest klarer han å komme seg ut av flyging.

En ting som mangler i Cor er mangelen på multitasking. Hvis du for eksempel angir en tidtaker, kan du ikke se etter varsler og tid.

I tillegg til treningsfunksjonen, kan Cor gi informasjon om samtaler, meldinger, appvarsler, værmeldinger, alarmer, stoppeklokker og, selvfølgelig, “finn telefonen” alternativet.

 

Batterilevetid

Hvis det er en ting som imponerte oss på Amazfit Cor, må det være batteriets levetid. Selskapet hevder at batterilevetiden er fra 10 til 12 dager og virkelig oppfyller dette løftet. Mens jeg begynte å bruke 100 prosent av batteriet en uke senere, hadde jeg fortsatt 55 prosent av drivstoffet i tanken min.

 

dommen

Amazfit er en fitness-tracker som har noen ekstra triks i ermene. Tilstedeværelsen av IPS-skjermen garanterer absolutt dets sofistikerte utseende.

Cor vil sannsynligvis appellere til kjøpere av et billig treningshold som leter etter et team som tilbyr nøyaktig sporing med et snev av smartwatch, for eksempel en berøringsskjerm på toppen. Tilstedeværelsen av hjertefrekvens og motstand mot vann og støv bør øke attraktiviteten for kjøpere ytterligere.

 

god

  • Utmerket batterilevetid
  • Attraktiv design
  • nøyaktig søvn- og trinnsporing

dårlig

  • Ingen støtte til flere oppgaver
  • Navigering i brukergrensesnittet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *