fraskrivelse av rettigheter

fraskrivelse av rettigheter

Denne ansvarsfraskrivelsen (“Ansvarsfraskrivelse”, “Avtale”) er en kontrakt mellom en nettstedoperatør (“nettstedoperatør”, “oss”, “oss” eller “vår”) og en bruker (“bruker”, “du” eller “din” ). ). Denne erklæringen beskriver de generelle retningslinjene, vilkårene for bruk av https://epicgame.info  nettstedet   og alle dets produkter eller tjenester (inkludert “nettstedet” eller “tjenester”).

representasjon

Alle meninger eller meninger representert på dette nettstedet er personlige og tilhører utelukkende nettstedoperatøren og representerer ikke personer, institusjoner eller organisasjoner som eieren kan eller ikke kan delta i faglig eller personlig kompetanse med mindre det uttrykkelig er uttalt. Alle meninger eller meninger er ikke rettet mot ondskap fra noen religion, etnisk gruppe, klubb, organisasjon, samfunn eller person.

Innhold og kommentarer

Du kan ikke redigere, skrive ut eller kopiere noen del av websiden. Inkludering av deler av dette nettstedet i et annet verk, enten det er på trykk, elektronisk eller annen form, eller inkludering av noen del av nettstedet på et annet nettsted ved å sette inn, bindende eller på annen måte uten uttrykkelig tillatelse fra nettstedets operatør er forbudt.

Du kan legge inn kommentarer til innholdet som er tilgjengelig på nettstedet. Ved å sende eller på annen måte gi informasjon til operatøren av nettstedet, gir du nettstedoperatøren en ubegrenset, permanent rett til å distribuere, vise, publisere, reprodusere, gjenbruke og kopiere informasjonen der. Du kan ikke ettergi deg en annen person gjennom nettstedet. Du kan ikke legge ut ærekrenkende, villedende, uanstendig, truende, krenkende personvern eller andre rettigheter som er ulovlige. Du kan ikke legge ut innhold som krenker immaterielle rettigheter til noen annen person eller enhet.Du kan ikke legge ut noe innhold som inneholder et datavirus eller annen kode designet for å avbryte, skade eller begrense driften av programvare eller maskinvare.

Erstatning og garantier 1. \ T

Operatøren av nettstedet garanterer nøyaktigheten, påliteligheten og fullstendigheten av informasjonen og innholdet, og distribueres gjennom lenker, lenker, nedlastinger eller tilgang fra dette nettstedet.

Vi forbeholder oss retten til å endre dette nettstedet eller tjenestekluderingen når som helst etter at den oppdaterte versjonen av denne erklæringen er publisert på nettstedet. Når vi gjør det, sender vi deg en e-postmelding. Ved å fortsette å bruke nettstedet etter slike endringer, samtykker du til slike endringer.

Godta denne reservasjonen

Du erkjenner at du har lest denne erklæringen og godtar alle vilkår og betingelser. Ved å gå inn på nettstedet, samtykker du i å være bundet av denne erklæringen. Hvis du ikke samtykker til å overholde vilkårene i denne erklæringen, kan du ikke bruke eller få tilgang til nettstedet.

Ta kontakt

Hvis du har spørsmål om denne uttalelsen, kan du kontakte oss.